Şbt

TEKNOFAST'E MİLYONLAR KATILIYOR , BU HEYECANA SENDE ORTAK OL. Aşağıdaki link üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ BELİRLENMİŞ VE KILAVUZDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE UYGULANACAKTIR.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Ergenekon İlkokulu  öğretmenleri ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Tahmini Bütçesi

Ock

Değerli Öğretmenlerimiz 06.01.2022 Perşembe günü saat 20:00 da Bilsem Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

Katılmanızı önemle rica ederiz.

Not: Toplantı linki okul grubundan paylaşılacaktır.

Ekm

Okulumuz kantin ihalesi 21/10/2021 Perşembe günü saat 11:30 da Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Ekm

Sayın Veliler ,

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 07/10/2021 Perşembe günü saat 14:30 'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Eyl

'' AKLINLA ÖĞREN ZEKANLA YEN '' eTwinning Projesi okulumuzda Müdür Yardımcımız İbrahim ŞENER koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

TELAFİDE BEN DE VARIM VELİ İZİN DİLEKÇESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Velilerimizin Dikkatine !!!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem için okulumuz ders giriş çıkış saatleri Cuma günleri dışında aynen uygulanacaktır.

Sadece Cuma günleri Ders Başlama : 13:30 - Ders Bitiş: 18:20 olacaktır.

Şbt

ERGENEKON İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2019-2023 STRATEJİK PLANI 'na aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Okulumuz Kamu Hizmet Standartları güncellenmiştir.